Een overzicht van de mooie dingen die ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan

op het gebied van online, zoals start-ups, B2C én B2B digitale transformaties, e-commerce, online marketing, strategie ontwikkeling en realisatie en teams aansturen en ontwikkelen:

MAG45 Integrated Supply

Van een 'digital infant' naar een voorloper in 2 jaar? Met behulp van een goede strategie, management draagvlak en -kracht en een goed platform kan het.

Technische Unie

Door de migratie van een verjaard, eigen gebouwd, platform naar het meest state-of-the-art e-commerce platform zijn er ongekende mogelijkheden beschikbaar gekomen op het gebied van content en campainging. De strategie was er, nu nog de realisatie.

Grand Prix Tickets

Van zolderkamertje naar miljoenenbedrijf: nog in de tijd voordat Google bestond met een uitgekiende strategie en goed ontwikkelde back-end de marktleider geworden in het verkopen van toegangskaarten voor Formule 1 races.

Essent

 

Met behulp van diverse, vooruitstrevende, online tools probeert Essent de (groot) zakelijke markt aan zich te binden.

SONY

Hoe ga je als sales organisatie om met je regio specifieke webshop die Europees wordt gemanaged, geen alignment heeft met de lokale organisatie en voor kanaalconflicten zorgt?

Telegraaf Tickets

Met behulp van de publicatiekracht, zowel in print als online, van de grootste krant van Nederland, aanbiedingen doen voor oa de dagrecreatie markt op een digitaal platform.

Overige projecten

 

Een overzicht van andere projecten waar ik bij betrokken ben geweest, zoals NIMA, SRM, Evident, DELTA nv en TUI